EVENT: CIFF KIDS FEBRUAR 2017

EVENT: Playmobil hammerhaj møder rigtig haj på Den Blå Planet

Vi var så heldige at blive inviteret ind på Den Blå Planet i anledningen af at, PLAYMOBIL har lanceret deres nyeste tema – Akvarium.

Serien består af hovedtemaet Akvariummet, men der kan suppleres op med en hel masse andre havdyr og fx en pølsebod mv.

Vi havde Magnus på 4 år og Anna på 8 år med. Anna synes at det var hyggeligt først at tegne lidt imens Magnus straks kastede sig over det indbydende legetøj. Faktisk er det første gang at han leger med Playmobil, men hold nu op hvor var det skønt at se hvordan han straks levede sig ind i den fantasiverden. At der var rigtig vand i bassinet er kun et kæmpe plus – for hvilke børn kan ikke lide at lege med vand?

Vi har været på Den Blå Planet en del gange før og elsker det. Denne gang skulle vi på skattejagt hvilket ungerne elskede. Vi fandt bl.a. ud af at en blæksprutte har op til 2000 sugekopper på dens arme.

Efter skattejagten, hvor vi i øvrigt alle ‘fandt’ skatten var der mere leg og hygge med en hel masse andre bloggere. Ungerne havde nydt et par timer sammen med mor og far i skønne omgivelser og med god underholdning.

Skatten var at ungerne kunne få deres helt eget akvarium med hjem og det har været i brug og med vand i lige siden. Magnus som i øvrigt giver det 5 ud af 5 stjerner har lavet en lille video hvor han fortæller om der fine nye Playmobil sæt.

Indlægget er lavet i samarbejde med Playmobil og Primetime kommunikation. Indholdet og meningerne er 100% vores egne.

Tak fordi i kiggede med ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVENT: CIFF KIDS FEBRUAR 2017