TIP: bObles på udsalg

EVENT: CIFF KIDS FEBRUAR 2017

CIFF kids – her vises de nyeste kollektioner frem af både helt nye brands og de store velkendte og veletablerede brands.

Stuen er som altid fyldt til renden med lækkert børnetøj og første salen med interiør og legetøj.

Jeg nåede fordi til et par events og forbi min veninde Mies (Petit by V) fineste stand.

MarMar Copenhagen
Designer Marlene Holmboe fortalte om hvad der havde inspireret dem til den kommende AW17 kollektion. Og vi blev forkælet med lidt godt til ganen. Har allerede udset mig mine favoritter – især den lækreste vinterjakke, som Anna vil elske.

Iglo+Indi
Et for mig helt nyt brand fra Island, som laver rigtig skønne sager. Er især vild med kollektionen til drenge. Den er inspireret af 90’ernes rock’n’roll stil.

Mærket blev etableret tilbage i 2008 af modedesigner Helga Ólafsdóttir, som viste den kommende kollektion frem. Og vi blev igen budt på lækkerier.

Reima
Det velkendte overtøjsmærke havde indbudt til et hyggeligt aften event, da ungerne er så heldige at være blevet udvalgt som testere af deres AW17 kollektion. Der blev serveret skøn tapas og de fleste styles blev vist frem og tekniske features blev gennemgået.

Er sikker på at ungerne bliver SÅ godt klædt på den kommende vinter.

The New
Anna havde været med i fotoshootet for The New, så skulle selvfølgelig med ind og se sig selv hænge på væggen. Og så fik vi forelsket os lidt mere i de lækreste efterårs styles.

Petit by V
Søde Mie viste de fineste nyheder frem – bl.a. en fin krone uro og nogle smukke vimpler. Og så var en af mine yndlingsmodeller med til at vise de lækre huer frem.

Anna nød bl.a. hendes besøg hos Jens Storm Kph og Snurk, hvor der allerede er røget adskillige sengesæt på ønskesedlen. Men mest af alt nød hun VIP logen, hvor der blev serveret lækre kager og appelsinsodavand.

De lækreste sager på Iglo+Indis stand og en smart fotoramme ?

Alt i alt en super inspirerende messe med VIRKELIG mange fine sager.

Tak fordi du læste med.

Knus Mammarose – Mie

Note:
Var inviteret til bloggerevents hos MarMar, Iglo+Indi og Reima, hvorfor disse må betragtes som sponsorerede indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: bObles på udsalg