Portræt af by Klip Klap

Dejlige Skagen

Indeholder reklame for Color Hotel Skagen.

img_2522

For snart 3 uger siden besøgte jeg Skagen for første gang i mit 36 år gamle liv. Og det er virkelig en fejl, for sikke da et dejligt sted.

Anledningen var, at vi næste morgen skulle til afsted til Dyreparken i Kristianssand og sejle med Color Line fra Hirtshals (45 minutters kørsel fra Skagen).

img_2803

Hotellet ligger midt i den smukkeste natur tæt på den tilsandede kirke, som vi desværre ikke nåede at se, men som ungerne sidste år så sammen med deres farmor og farfar og som de synes var et stort hit.

Vi nåede kort op i den hyggelige gågade, hvor vi bl.a. så denne butik Min mors butik, som vi SÅ gerne ville have besøgt. Det gør vi næste gang, for kommer helt sikkert igen.

img_2539

Vi skulle lige nå at besøge grenen, så det gjorde vi. Mega smuk udsigt. Vi havde i øvrigt selskab af søde Katrine og Vega – som skulle køre med os videre til Norge. Hun har skrevet om både Skagenopholdet her og Norgesturen her. Vi takker for hyggeligt selskab, som altid (:

img_2526

Ellers tilbragte vi tiden på det fine hotelværelse, som havde en skøn stor dobbeltseng og plads til tre ekstra opredninger.

img_2516

Selvom det var koldt, skulle børnene selvfølgelig i poolen. Eller dvs kun Anna (Katrine og Vega) var modig nok til det og Magnus legede på den lille hyggelige legeplads i mens.

img_2545

img_2562

Heldigvis var der to store udendørs saunaer, som man hurtigt kunne løbe ind i og få varmen. På en varm sommerdag må stedet være helt fantastisk.

img_2554

Vi kan på det varmeste anbefale et besøg på Color Hotel Skagen og vi kommer helt sikkert igen. Næste gang skal vi dog have nogle flere dage, så vi rigtig kan gå på opdagelse i de naturskønne omgivelser.

Tak fordi I ville læse med <3

Kram Mammarose Mie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Portræt af by Klip Klap