EVENT: Særpremiere på Skønheden og Udyret med Wheat Disney

TIP: Skøn forårsrabat fra Ellos – se hvad vi købte (:

#reklame

Foråret er for alvor kommet over os og én ting der er helt sikkert – det er, at vores garderobe trænger til at blive opfrisket – og mange synes også at der skal ske fornyelser i hjemmet.

Hos Ellos kører de lige pt. en lækker kampagne der gør, at du får 200 kr. i rabat når du handler for 800 kr., 300 kr. i rabat når du handler for 1.200 kr. og 400 kr. i rabat når du handler for 1.600 kr. Husk at aktiver tilbuddet, når du kommer ind på siden her.

Man kan virkelig få SÅ mange fine ting hos Ellos. Vi stod og manglede regnstøj og gummistøvler til Magnus og faldt over et super flot sæt fra Didriksons med matchende gummistøvler og regnhat.

Hele dette sæt koster 877 kr. til sammen – dvs. du opnår dine 200 kr. i rabat ved dette sæt.

Vi har også købt det lækreste Ryatæppe som koster 1.499 kr.

Ryatæppet er med tæt, tyk luv og hele familien ELSKER det. Det bliver ofte brugt af ungerne bare til at ligge og flade ud på og Buller tager ofte en lille lur der.

Her mangler du altså kun 100 kr. for at komme op på de magiske 1.600 kr. og dermed opnå 400 kr. i rabat. Dette tæppe er et af vores bedste køb længe – vi har valgt det i str. 160×230 i farven Hvidgrå/grå.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVENT: Særpremiere på Skønheden og Udyret med Wheat Disney